Новини – добре дошли

Екипът на страницата за недвижими имоти Гранд Ви поздравява с Добре дошли на нашия специализиран сайт за имоти imoti-varna.net. Ние Ви предлагаме актуални и подробни оферти от пазара на имоти във всички райони на Варна и около Варна. Вие можете да закупите желания от Вас имот – апартамент, къща, парцел, офис, магазин без комисионна за Вас, защото всички имоти, които Гранд продава са без комисионна за купувача. Първото разделение на всички имоти в сайта е по тип – едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, мезонети, къщи и вили, магазини, офиси. Когато разглеждате офертите ни за имоти във Варна, Вие можете да ги сортирате по цена, като започнете от тези с най-ниски цени или по най-нови имоти, ако искате да видите най-новите и актуални оферти за продажба, или по етап на завършеност, за да избирате между завършени имоти с Акт 16 или имоти в процес на строителство, при които можете да договорите разсрочено плащане. Офертите са разделени по местоположение според това в кой административен район на град Варна се намират – райони Младост, Владислав Варненчик, Аспарухово, район Одесос обхващаш централните части на града е представен като Централен, район Приморски, който условно сме разделили на две части – градска и крайбрежна, тъй като освен, че е най-големия във Варна, е един от най-големите по площ и население административни градски райони в цяла България.

Всички наши консултанти са със завършено висше икономическо или юридическо образование и са преминали обучение и положен изпит в учебен център за подготовка на професионални консултанти недвижими имоти – лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет.

Ние се стремим към предоставянето на висококачествена услуга.

Ние сме утвърдени на пазара на недвижими имоти във Варна.

Вече шеста година продължаваме да се усъвършенстваме за да Ви бъдем полезни и истински необходими.

Имаме богат опит и много успешно приключени сделки и доволни клиенти.

Познаваме цикличността на пазара на недвижими имоти и имаме изключително успешен опит в най-кризисния период за бизнеса от края на 2008 и през цялата 2009 година, когато също успяхме да бъдем полезни за много наши клиенти.

Нашият богат опит ни дава пълна увереност, че можем да Ви бъдем полезни като намерим решение на всеки казус възникнал в процеса на покупко-продажба на недвижим имот.

Имаме утвърдени контакти с най-добрите специалисти, които ще бъдат на Ваше разположение и ще Ви осигурят съпътсващите услуги при покупко-продажбата на недвижим имот: адвокати, кредитни консултанти, нотариуси, проектанти, архитекти, геодезисти, преводачи.

Нашата цел е реално да намалим допълнителните разходи при покупката на недвижим имот за нашите клиенти, като това не се отразява на качеството на предлаганата услуга!

Ние напълно осъзнаваме, че покупката на недвижими имот е изключително важно събитие в човешкия живот, затова не се доверяваме на интуиция, шесто чувство или късмет, а само на богатия си опит и знания.

Нашата мисия е да предоставим достъпна и качествена услуга !

Имаме много успешен опит в ексклузивното представителство при продажба на недвижими имоти с някои от най-големите инвестиционно-строителни компании опериращи на територията на Област Варна.

Ексклузивното представителството обхваща целия процес свързан с продажбата на даден недвижим имот, реклама на недвижимите имоти, провеждане на огледи с потенциални купувачи, поддържане на контакт, преговаряне на условията, сключване на предварителни договори, грижа за изплащане на вноските при частичните плащания, до финализиране на сделката в нотариална форма.

Недвижими имоти специализира в предлагането на имоти с морска панорама в крайбрежните зони на град Варна – Свети Никола, Бриз, Траката, Евксиноград, Виница, Манастирски рид, Слънчев Ден, Ален Мак, Кабакум, Чайка, Златни Пясъци, както и в панорамните крайморски селищни образувания и квартали на Варна в административен район Аспарухово – квартали Аспарухово и Галата и селищни образувания – Зеленика, Прибой, Ракитника, Боровец Север и Боровец Юг.
Ние разполагаме с богата база данни от имоти ново строителство в централните части на град Варна – Гръцка Махала, Колхозен Пазар, Погреби, Левски, Цветен Квартал, Чаталджа, Лятно Кино Тракия, както и в най-младите квартали на град Варна – Владиславово, Възраждане, Младост, Трошево, Победа.

Клиентския сегмент на недвижими имоти са както български, така и чуждестранни граждани.

Стремим се към добро представяне в интернет пространството, като поддържаме и популяризираме над десет собствени интернет портала представящи офертите и дейността на дружеството.

Извършваме дейност напълно легитимно и прозрачно, съобразно данъчните, осигурителни и трудови правоотношения в Република България.