Видове секционни врати

Видове секционни врати

Видове секционни врати. Стандартна секционна врата. Секционната врата за почти всяко стандартно приложение е превъзходната. Стоманен панел с двойна обшивка, запълнен с пяна с дебелина 42 mm, прави тази врата много здрава във всички размери до 8000 mm ширина и 6000 mm височина.

Видове секционни врати

Разполагате и с някои полезни опции на много конкурентни цени като вградена (пешеходна) врата. Различни опции за прозорци, електрически двигатели и контроли, както и различни повърхностни покрития на външните панели на вратите. Секционните врати предлагат най-високото ниво на изолация за сгради, изискващи това.

Смятаме, че промишлените секционни врати предлагат безкомпромисно ниво на качество и надеждност. Не само за качеството на панела на вратата и задвижващия механизъм, но и за високоразвитите и най-съвременни използвани системи за контрол на достъпа и автоматизация. Отличната цена на секционните врати също ги прави много разумно и атрактивно решение за повечето търговски и промишлени помещения.

Предимствата на секционната врата

Когато търсите издръжлива, надеждна врата, която също така включва превъзходен архитектурен дизайн, индустриалните секционни врати трябва да са в горната част на списъка Ви с опции. Те често се използват в търговски и промишлени условия, защото предоставят редица предимства пред други видове врати. Включително спестяване на свободно пространство около отвора на вратата, максимизиране на свободното пространство около отвора на вратата, оставяне на входовете отворени и напълно свободни за позициониране на продукти или просто освобождаване на допълнително използваемо пространство.

Защо да изберем секционна врата?

Един от най-полезните аспекти на секционната врата е възможността водещите релси да се поставят навсякъде от хоризонтално положение. Това става през различни ъгли до право нагоре вертикално, което означава, че при повечето търговски и промишлени сгради можете да следвате линията на покрива. За да увеличите максимално използването на вътрешния пространство на сградата. Можете също така да добавите 45 и 90 градусови завои в релсите и всичко това, като същевременно запазите опцията за ръчно или електрическо управление на вратата.

Видове секционни врати
Към началото