Имот – изберете в Свети Влас

имот

Имаме удоволствието да представим имоти в Свети Влас за продажба двустайни апартаменти в елитен комплекс в непосредстена близост до плажа.

Предлаганите апартаменти са имоти за продажба в Сети Влас и се намират на приземния етаж с площ от 64 кв.м. и се състоят от хол с кухненски бокс, една спалня, баня с тоалетна и тераса с частичен изглед към морето.

Имот (апартаментите) в Свети Влас се продават обзаведени, с напълно оборудвана баня.

Разполагат се в затворен комплекс, разположен на първа линия на морето, над плажа, недалеч се намира  яхтеното пристанище. Конструкцията на комплекса се основава на класическия дизайн в български стил, както и много красиви елементи на фасадата.

Цветовете са топли и приятни, като се използват класически материали като ковано желязо за балконите. Имотите са базирани на материали от известни производители, които отговарят на високите характеристики и престиж на комплекса.

Комплексите, в които се предлагат имотите в Свети Влас са затворени. Разполагат с басейн за възрастни и деца, както и красива градина с изглед към морето, което гарантира пълен релакс и комфорт за жителите му.

Разположенито

Свети Влас е разположен в полите на Стара планина. Предоставя възможности за разходки по стръмни планински пътеки с прекрасни панорами към морския бряг. Интересно и ценно е съчетанието на море-планина. Въздушните течения между морето и планината оказват истински очистващ ефект върху местния въздух. Въздухът е изключително лековит, и съвсем неотдавна в Свети Влас е имало санаториум за лечение именно на хора с белодробни проблеми.
Съвсем недалеч се намира историческия град Несебър, който се е превърнал в любимо и красиво място за разходки и разглеждане на исторически забележителности.

Свети Влас е място, което привлича хора от страната и чужбина с цел закупуване на имот в Свети Влас. Той е разположен по протежение на Черно море и подножието на южните склонове на Стара планина.

Имот – изберете в Свети Влас
Към началото