Имоти в Свети Влас – парцели, апартаменти, къщи, землеви участъци

Имоти

Имоти в Свети Влас, които се предлагат за продан са напълно обзаведени с мебели и оборудване и се продават в отлично състояние.

Покупката на апартамент в Свети Влас в България ви позволява да се насладите на всички предимства на новата инфраструктура (засега на доста достъпни цени), липсата на шум и гъстотата на големите курорти. Цените на имотите в Свети Влас растат по-бързо от където и да е другаде по българското крайбрежие. През 2007 г. приключи изграждането на яхтено пристанище в Свети Влас, най-голямото в България. Освен хотели, в Свети Влас се строят и луксозни жилищни комплекси, които са много популярни. Покупката на апартамент в морския курорт Свети Влас е добър избор за инвестиция в недвижими имоти в България.

Предлагат се немалко на брой оферти за продажба на парцел за строителство, разположен в един от най-предпочитаните градове за отдих и постоянно пребиваване – Свети Влас. Да придобие човек такъв имот в Свети Влас е наистина богатство за напред.

Имотите за продажба в Свети Влас са с различна площ (примерно от 785 кв.м ) и се намират в райони където са налични  всички необходими комуникации: ток, вода. Разбира се, важно е имотите да граничат с черен път – около 120 метра с асфалтов път! В тези места са построени летни вили и къщи.

Имотите са с отлично местоположение: намират се на висока точка в района, близо до планините.

Гледките от имотите, които се продават в Свети Влас наистина си заслужават. Много от парцелите предлагат отлична гледка към морето. Други от имотите в Свети Влас пък имат красива гледка към планините.

Да разгледаме един парцел за придобиване на имот в Свети Влас.

Той има следните строителни показатели:

  • Плътност на застрояване: 25%
  • Коефициент на строителна интензивност (Kint): 1.2
  • Височина: 10м

Това означава, че е възможно да се построят сгради на парцела с максимална обща застроена площ от 942 кв.м.

Този имот може да се нарече отличен за строеж на жилищна сграда или семейна къща в България на морето. Красиво място в близост до море и планина, няма как да не останете доволни от покупката на подобен имот в Свети Влас.

Имоти в Свети Влас – парцели, апартаменти, къщи, землеви участъци
Към началото