История на испанската муха

История на испанската муха. Първоначално испанската муха е била прах, отделян от бръмбари със същото име (известен също като Blister Beetle). Мъжкият бръмбар освобождава течна субстанция, известна като кантарид, като защитен механизъм, когато е атакуван и отделя същата течност върху женския бръмбар като тактика за съблазняване, за да накара женския бръмбар да се чифтосва.

История на испанската муха

Използването на испанската муха като афродизиак води началото си от Европа, където веществото се получава чрез смачкване на бръмбарите и извличане на течността. Твърди се, че повишава възбудата при мъже и жени, като има някои от същите ефекти, наблюдавани при виаграта. По-късно изследване ще разкрие, че химикалът е естествен токсин, който води до възпаление под формата на ерекция при мъжете или подуване на устните при жените.

И все пак, в желаните дози (обикновено капки, смесени в напитки), той изглежда предизвиква желаните реакции, дължащи се на анекдотични доказателства както от римляните, така и от французите (където в един момент кантаридът е бил забранено вещество) съдебни истории за жени и мъже, съблазнени да оргии от членове на кралските особи, използващи Spanish Fly.

Вярно ли е, че испанската муха повишава либидото ви?

Испанската муха е била обект на много критики от мнозина и е поставена на едно място с всички други продукти за либидото и е етикетирана като просто плацебо. Испанската муха обаче, която беше открита за първи път от испански моряци, наистина е истински и много ефективен стимулатор на либидото и е доказана от години на употреба от всички – от обикновените хора до хората в обществото. Тези испански моряци откриха, че се възбуждат много сексуално, когато ядат прах от смлени зелени бръмбари. След много месеци в морето, тези моряци наистина имаха нужда да бъдат в топ форма и използваха пудрата, за да получат ерекция, която можеше да продължи с часове. Прахът може да бъде погълнат през устата или те биха го разтрили върху гениталиите си.

Този прах е ефективен и за подпомагане на ниското либидо при жените. Това кара клитора да стане много чувствителен и по този начин жените изпитват повече сексуално желание. Това е така, защото екскрецията на испанската муха се използва и от мъжките бръмбари за привличане на женски бръмбари. Също като Виагра и Сиалис, Испанската муха помага за подобряване нивата на либидото чрез увеличаване на кръвоснабдяването на гениталиите.

История на испанската муха
Към началото