Кога Аванар е най-подходящ за жените?

Кога Аванар е най-подходящ за жените? Може ли да се комбинира Аванар с други стероиди. Да, можете, особено ако целта ви е да натрупате мускули, защото Anavar основно намалява стероидите. Трябва да сте много внимателни относно вида на стероида, който комбинирате с него. Например Winstrol не е идеален избор. Защо? Тъй като има по-високи андрогенни свойства и е изключително мощен. За жените може да бъде малко грубо.

Кога Аванар е най-подходящ за жените?

Що се отнася до ползите, това няма да предложи много помощ при добавяне на мускули. Казва се, че ще добави толкова мускули, колкото Anavar би на първо място. И мускулите Ви ще изглеждат по-сухи. Най-добре е да увеличите калориите в диетата си и да следвате по-агресивна рутинна тренировка, за да получите повече мускули.

Ползите от Anavar за изгаряне на мазнини

Ползите от Anavar за изгаряне на мазнини са известни на всички. Този стероид има анти-глюкокортикоидни и инсулин-регулиращи ефекти.

Като анти-глюкокортикоид, това означава, че този стероид намалява нивата на кортизола. В случай, че не знаете какво е кортизол, това е катаболен хормон, който съхранява мазнини. Ако нивата ви на кортизол са високи, това означава, че тялото ви складира мазнини на място, където се борите да ги загубите. При жените тези места са предимно краката и бедрата. Ако нивата ви на кортизол започнат да спадат значително, това ще насърчи изгарянето на мазнини.

Anavar прави точно това.

Преминаване към инсулин-регулиращи ефекти. Anavar също регулира нивата на инсулин в тялото, за да ускори загубата на мазнини. Може да увеличи нивата на Т3, който е хормон на щитовидната жлеза, който има силата да изгаря мазнините. Ето защо Anavar е по-добър, когато става въпрос за изгаряне на мазнини. Страхотно качество на Anavar е, че изгаря както висцералните, така и подкожните мазнини. Да видим какво казват числата. В комбинация с подходяща диета и тренировъчен график, бихте могли да изгаряте 2 до 2,5 килограма мазнини на седмица, което е огромно!

Друго нещо за Anavar е, че ви кара да губите добро количество мазнини, дори ако тренирате. Това обаче не е препоръчително. Трябва да вдигате тежести и да правите кардио редовно, за да видите оптимални резултати. Благодарение на това свойство резултатите от загуба на тегло на Anavar правилно се говорят много. Въпреки това, ако вашата цел е да се отървете от мазнините, не забравяйте да положите дължимата грижа и да знаете само за цикъла Anavar за загуба на мазнини.

Кога Аванар е най-подходящ за жените?
Към началото