Коледни идеи – коледни подаръци

Коледни идеи

Коледни идеи. Коледна грижа за кожата. Малко рисковано, но хубав подарък, ако уцелите вкуса. Такъв коледен подарък можете да направите, само ако познавате добре момичето и сте сигурни какви продукти за грижа за кожата предпочита. Можете да закупите готов комплект или да го сглобите сами, като изберете маски по свое усмотрение и ги опаковате красиво.

Коледни идеи

  • Коледно украшение за коледен подарък

Независимо дали е верижка, пръстен или обеци, сребърното бижу ще бъде подходящ коледен подарък за жената, която обичате. Изберете лаконичен дизайн, за да сте сигурни, че подаръкът ще подхожда на всяка визия.

За мъж, съпруг, приятел

  • Топъл шал

Сезонът е зима, което означава, че ще бъде мил жест да се погрижите любимият човек винаги да е на топло с Вашия коледен подарък. Топлият шал ще бъде чудесен подарък – едновременно сладък и практичен. Изберете вълна с малко добавяне на акрил – такъв продукт ще затопля добре, като същевременно да боде. Винаги по-ценна алтернатива на купения в магазина шал е този, който е плетен със собствените си ръце.

  • Торбичка със сладости

Казват, че мъжете са големи деца. Какво най-много обичат децата? Разбира се, сладко!

Ако получателят на Вашия коледен подарък действително е голям любител на сладките, той със сигурност ще се зарадва на подобен коледен подарък. Бонбони, бисквитки и тортички можете да украсите в коледен стил, като ги поставите в торбичка с форма на коледен чорап, например.

  • Коледно украшение за елхата

Украсяването на коледната елха си е коледна традиция. Точно на Коледа е време да си припомним откъде произлиза традицията да украсяваме елха и да подарим на любимия човек играчка за елха във формата на ангел, гълъб, къща или друго, което би му харесало и зарадвало.

  • Коледна термочаша

Този коледен подарък запазва топлината не по-лошо от термос, но в същото време е много по-компактен и по-лесен за използване. За любителите на топлите напитки – точно навреме.

Можете да допълните коледния подарък с комплект за чай или кафе.

Коледни идеи – коледни подаръци
Към началото