Свети Влас научте за него и имотите за продажба

Свети Влас

Свети Влас е селце, което се намира близо до Несебър – на 8 км, Слънчев бряг, Райски плаж, Елените на 2 км. Ето малко история, преди да тръгнете да избирате имот в Свети Влас.

Свети Влас

Той е основан през II век като тракийско селище, наречено „Лариса“, през 14 век той приема името на Свети Влас – земеделец, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество, малко известни имена от селото и всичко свързано с манастирите около селото. Турците са го нарекли Кучук манастир и в регистрите, той е отразен като Пристанището на селото.

Комбинацията от планини и море превръща селото с уникален климат, благоприятен за белодробни заболявания. Плажове с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централните (от Синева до комплекса със Слънчевия дворец), малки (къмпинг – от ченгетата в Слънчевия дворец на комплекса Ривиера) до плажа и новото яхтено пристанище – Марина (манастирски комплекс в източния край на плажа е разположена водна база за местни рибари, но в момента се изгражда модерно яхтено пристанище.

В Свети Влас се предлагат за продажба двустайни луксозно обзаведени апартаментъ в центъра на селцето в комплекс. Комплексите се намират в сърцето на града, само на 200 метра от яхтеното пристанище. Наблизо има няколко магазина, амфитеатър, спа център, медицински център, църква.

Построени са много нови комплекси

Направени от качествени материали и проектирани така, че почти всички апартаменти да са с изглед към морето.

Комплексите разполагат с басейни, подземен паркинг, кафе-бар, различни магазини.

Предлаганите имоти в Свети Влас, в случая апартаменти, примерно- с площ от 55 квадратни метра, намират се на всички етажи на сградата  и се състоят от: хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон с изглед към басейна.

Свети Влас научте за него и имотите за продажба
Към началото