Недвижими имоти в Свети Влас – къщи и апартаменти за продажба

Недвижими имоти

Покупката на апартамент или недвижими имоти в Свети Влас в България Ви позволява да се насладите на всички предимства на новата инфраструктура (засега на доста достъпни цени), липсата на шум и гъстотата на големите курорти.

Цените на имотите в Свети Влас растат по-бързо от където и да е другаде по българското крайбрежие. През 2007 г. приключи изграждането на яхтено пристанище в Свети Влас, което е и най-голямото в България. Освен хотели, в Свети Влас се строят и луксозни жилищни комплекси, които са много популярни.

Недвижими имоти в България – покупката на апартамент в морския курорт Свети Влас е добър избор за инвестиция.

Добрите агенции за недвижини имоти могат да Ви предложи да закупите недвижими имоти в България край морето в курорта Свети Влас в уникален луксозен комплекс, разположен на южния склон на планината, на самия бряг на Черно море, с изглед към древния град Несебър.

Невероятна като райската градина представлява комплекс от затворен тип, разположен в красивия курортен град Свети Влас, в непосредствена близост до Слънчев бряг и недалеч от летище Бургас.

Предлаганите за продажба двустайни апартаменти с площ от 60,50 кв.м. и се намира на петия етаж. Състои се от: хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня и балкон. От терасата се разкрива великолепна гледка към морето и древния Несебър.

Апартаментите се продават необзаведени, но напълно завършени, завършени, климатизирани, с ламиниран паркет, напълно оборудвана баня. Има телефонна система за отдалечен достъп, оборудване за сателитна телевизия и интернет.

Комплексът съчетава най-добрите традиции на българската архитектура и съвременните тенденции в строителството. Апартаментите са оградени от красиви градини и се съчетават естествено с околния пейзаж.

Ето го и списъкът с удобствата, които се предлагат:

  • Намират се на самия морски бряг
  • Петзвезден хотел с напълно оборудвана заседателна зала за бизнес конференции
  • Рецепция и панорамен бар „Vista“ с невероятна гледка към град Несебър и Слънчев бряг
Недвижими имоти в Свети Влас – къщи и апартаменти за продажба
Към началото