Усещане при кухня по поръчка

Усещане при кухня по поръчка. Топлите нюанси на кафявото привлякоха много внимание през последните няколко месеца и те ще станат още по-забележими с времето. Богати и привлекателни, тези нюанси внасят усещане за топлина във всяко пространство, в което са представени – нарастващ приоритет за тези, които искат домовете им да се чувстват възможно най-уютни.

Усещане при кухня по поръчка

Земни тонове. Преминаването към земни цветове за кухни по поръчка работи чудесно с няколко от основните тенденции. Модерният рустик, например, поема в голяма степен, с подчертани естествени материали, докато съвременни детайли като стоманени уреди помагат на тези пространства да запазят известна модерна привлекателност. По същия начин много дизайнери се вглеждат в уникално модерно възприемане на тенденцията във фермата, която може да бъде едновременно уютна и изискана.

В съответствие с тази промяна към по-земни стилове, гамата включва и много привлекателни кафяви тонове. Те могат да бъдат съчетани с разнообразие от прекрасни акценти, включително всичко от меки, тъмни нюанси до по-смели дизайни, които напомнят за култовата естетика от 70-те години. Ако обичате естествените детайли на твърдата дървесина за вашата кухня, това е вашето време да оставите земните стилове да блеснат.

Доминиране на дизайна

Въпреки че искате най-добрите онлайн кухненски шкафове, трябва да искате и страхотни чекмеджета, които да вървят с тях. Най-добрите версии често включват дъна от шперплат, сайдинг от масивно дърво и дограма тип лястовича опашка.

Пазете комплект за спешен ремонт

Трябва да имате наличен комплект за спешни ремонти за вашите шкафове. Имайте няколко панти, няколко системи за насочване на чекмеджета, инструменти за ремонт, няколко издърпвания и поне една пинта от конкретното покритие, което е използвано за довършване на шкафовете. Трябва също да запишете името на стила на шкафовете и името и адреса на производителя.

Горе главата

Можете да изберете да инсталирате конструкция, която да преодолява празнината от горната част на шкафа до вашия таван. Известен е като софит. Ако искате да намалите разходите за труд, изберете да инсталирате шкафове без тази функция.

Тихо затваряне

Опитайте се да намерите модели чекмеджета с функция, известна като „плавно затваряне“. Притежаването на това означава, че те няма да се затварят и да разтърсват всички.

Проверете гаранцията

Кратките и ограничените гаранции обикновено показват производство от по-нисък клас. Производителите от висок клас на кухни по поръчка подкрепят своите шкафове с много по-дълги гаранции.

МДФ ценови точки

MDF означава фазер със средна плътност. Той е по-икономичен от шперплат, въпреки че струва повече от ПДЧ.

В рамка или не

Дизайнът на шкафове с рамка е това, което трябва да търсите, ако искате класическия и традиционен вид във вашата кухня по поръчка. От друга страна, дизайните без рамки внасят елегантен и съвременен вид във вашата кухня и пестят място, ако сте в тясно пространство.

Усещане при кухня по поръчка
Към началото